Thursday, September 23, 2021

Dan Damian – 35 de ani – Jurnalist auto

Well, asa cum va imaginati, masinile sunt pasiunea mea. De peste 20 de ani, deja, de cand am inceput sa ma prind ca Dacia 1310 si Skoda 120L nu sunt singurele masini din lumea asta.

Cea mai mare nerabdare a vietii mele a fost sa ajung la 18 ani, sa pot lua permisul de conducere. Asa ca am inceput scoala inainte de 18 ani si am fost foarte dezamagit cand mi s-a spus ca nu pot da examenul pana nu fac “matematic” 18 ani.

Am avut norocul (pe care, in mare parte, mi l-am facut singur) de a nu lucra decat in presa auto. Sunt deja 9 ani de cand lucrez in presa, la diferite publicatii auto.

  • – 2002 – 2006 am lucrat pentru Auto Mondial Media, redactor al revistei Auto Mondial si producator al emisiunilor Automobile (National TV) si Auto Drive (N24).
  • – 2006 – 2007 am lucrat pentru revista Supercar si pentru revistele customer ale grupului (Mercedes Magazin, Spirit Volkswagen)
  • – 2007 – 2010 am trecut in online, ca Project Manager la InternetCorp, pentru site-ul auto www.sotto.ro, ulterior transformat in auto.9am.ro

Din a doua jumatate a lui 2010 sunt pe cont propriu, freelancer, si ma ocup in principal de acest blog, Motorstory.ro, pe care l-am pornit in 2008.

Planuri de viitor? Sa fac din Motorstory.ro cel mai influent si vizitat blog auto din peisajul publicatiilor de profil din Romania.

Ma puteti contacta la adresa de mail din pagina Contact.

Profilul Motorstory pe facebook.