Sunday, October 24, 2021
Home Mașini electrice Primele imagini cu noul Citroen C4 și versiunea sa electrică Citroen e-C4

Primele imagini cu noul Citroen C4 și versiunea sa electrică Citroen e-C4

Citroen a prezentat primele imagini și informații despre noua generație Citroen C4, oferit atât cu propulsoare ICE, cât și în versiunea electrică Citroen e-C4.

Citroen are deja o tradiție a modelelor care sfidează convenționalul și acest lucru s-a întâmplat și cu prima generație Citroen C4, care a apărut în 2004 și a înlocuit modelul Xsara în clasa compactă. Design deosebit, bord electronic și o versiune coupe foarte atractivă prin prisma diferenței de design față de modelul în 4 uși au atras atenția multor clienți în căutare de neconvențional în clasa compactă. Următoarea generație Citroen C4, prezentată în 2010, a fost aproape la polul opus: un design șters, aproape banal, care a dus modelul într-o zonă neatractivă chiar și pentru clienții tradiționali Citroen.

Citroen C4 2020

Acum însă, Citroen a revenit cu a treia generație Citroen C4, ale cărei prime imagini le-a arătat astăzi. Și vedem imediat schimbarea în bine. Noul Citroen C4 afișează o alură de crossover, cu o gardă la sol ceva mai mare decât a unui hatchback compact clasic, cu o parte frontală inspirată de noua imagine de marcă introdusă de C3 Aircross. Și nu e doar atât, noul Citroen C4 oferă o parte frontală complexă, cu farurile principale pe nivelul 2 și o linie laterală curajoasă, cu o “tăietură” îndrăzneață la nivelul portierelor față și bandouri care subliniază stilul de crossover și includ un singur element din ceea ce a rămas din conceptul de Air Bumps prezentat pe modelul inițial C4 Cactus. Spatele este o feerie a liniilor complicate, cu decupaje puternice și stopuri care conțin o linie desprinsă, plasată la baza eleronului integrat în hayonul puternic plonjat.

Citroen C4 2020 – interior

Singura poză de interior publicată ne arată o planșă de bord high-tech, cu tablou de bord digital și display-ul multimedia reliefat modern, cu margini foarte înguste, în stilul celor mai noi telefoane inteligente. Consola centrală este minimalistă, cu o linie îngustă a comenzilor pentru climatizare, două porturi USB-C și zona de încărcare wireless pentru telefonul mobil.

Citroen nu dă prea multe detalii despre noul Citroen C4, dar ne spune că nivelul de confort va fi o referință a clasei, îm mare parte datorită noilor suspensii cu perne de aer hidraulice progresive și mai anunță o inovație în premieră mondială pentru pasagerul din față.

Citroen C4 și Citroen e-C4

Despre motorizări nu știm deocamdată decât că vor fi unele pe benzină, diesel și vom avea versiunea electrică Citroen e-C4, despre care am putea specula faptul că va oferi aceeași putere de 136 CP și autonomie de 330 km (WLTP) ca modelul Peugeot e-208.

Citroen spune că va prezenta în detaliu noul Citroen C4 și versiunea electrică e-C4 pe data de 30 iunie.

Гидра онион как зайти через тор на гидру

bitcoin mixer топ миксеры криптовалюты

Гидра купить рабочее зеркало Гидра

Гидра зеркало рабочее зеркало Гидра

как выиграть в рулетку на гидре рулетка на гидре

что делать если не заходит на гидру

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments